Üzenet
  • EU cookie szabályozás

    A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

    Részletes leírás

Foglalás menete

SZÁLLÁSHELYEINKET MÁR 20%-OS ELŐLEGGEL LEFOGLALHATJA!

APARTMANOS ELHELYEZÉSNÉL A LEGTÖBB VÁROSBAN HELYSZÍNI FIZETÉSRE IS LEHETŐSÉG VAN!

Amennyiben nem tud kiigazodni a sok ajánlat közül, vagy nem biztos benne, hogy melyik lenne Önöknek a legmegfelelőbb, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal (mailben vagy telefonon), mivel szinte mindegyik szálláshelyen személyesen is jártunk, szívesen segítünk Önöknek a választásban.

Ha kiválasztotta a kívánt szállást, a „mibe kerül ez nekem” fül alatt kiszámolhatja vele a teljes részvételi díjat, az üdülőhelyi illetékkel, illetve egyéb kívánt szolgáltatásokkal együtt.

  1. Válassza ki a indulás dátumát. Az üdülési periódusok 7, 14, stb. napokra vannak megadva. Amennyiben ettől eltérő periódust szeretne foglalni (pl. egy hosszú hétvégét), úgy az „ajánlatkérés” című gomb megnyomásával küldheti el kérését nekünk.
  2. Válassza ki a kívánt szobákat. Itt a szobatípust – pl. parkra vagy tengerre néző -, illetve apartmannál, hogy hány fősbe szeretnének menni - kell kiválasztani.
  3. Válasszon kiegészítő szolgáltatást (pl. babaágy, pótágy). Először a kis négyzetbe kell bepipálni, a szolgáltatás mennyisége csak ez után választható ki. Itt található az üdülőhelyi díj is, és amennyiben az fel van tüntetve, kötelező annak kalkulálása 12 év felett. A szállások egy részénél már bele van kalkulálva az árba az üdülőhelyi díj.

Ezek után a rendszer magától kikalkulálja a fizetendő végösszeget, és az előleget is, mely a végösszeg 20%-a. A fennmaradó összeget 30 nappal az indulás előtt kell kiegyenlíteni. Apartmanos elszállásolás esetén egyes városokban lehetőség van a fennmaradó összeg helyszíni fizetésére is. Amennyiben érdekli Önöket ez a fizetési mód is, kérjük érdeklődjön munkatársainknál, hogy az Önök által kinézett szálláshely esetében ez lehetséges-e.

Mivel a szállások telítettsége folyamatosan változik, így nincs mód az on-line foglalásra. Önöknek mindenképp ajánlatot kell kérniük tőlünk mailben vagy telefonon, illetve rákérdezniük, hogy van-e hely az adott szálláshelyen és időpontban. Kérjük, hogy az ajánlatkéréskor minél több információt adjanak meg igényeikről, az utazók létszámáról, a gyerekek koráról, a kiválasztott időpontról. Csak abban az esetben kérünk előleget, ha az adott szállás tényleg szabad. A foglaláshoz szükséges dokumentumok, melyekre irodánknak szüksége van: összes név, 18 éven aluliak születési dátuma, irányítószámos lakcím, e-mailcím, legalább 2 telefonszám.

A foglalás megerősítésekor Megrendelőlapot és Utazási Szerződést küldünk Önköknek. Kérjük, hogy ezeket nyomtassa ki, írja alá, majd szkennelt formában juttassa vissza nekünk. A foglalás akkor válik teljessé, ha a kitöltött Utazási Szerződés és Áfa nyilatkozat is visszaérkezett az irodánkba.

Miután a végösszeget cégünk bankszámlaszámára átutalta, összeálltjuk az utazási dokumentumokat. Ezeket mailben kapja meg legkésőbb az indulás előtti héten, illetve igény esetén postázzuk.

 

Kapcsolat Utazási infók Foglalás menete