Üzenet
  • EU cookie szabályozás

    A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.

    Részletes leírás

Biztosítás

SZTORNÓBIZTOSÍTÁS

Útjaink után - az EUB Biztosítóval való szerződésünk alapján - sztornóbiztosítást kalkulálunk, ez a szállás összegének 1,8%-a.  Lemondás esetén 20%-os önrész terheli az utast. Sztornó termékismertető röviden ITT. Sztornófeltétel részletes ITT.

A biztosító csak valóban indokolt esetben, megfelelő orvosi, vagy rendőrségi dokumentumok megléte mellett fizet. A biztosítás kizárólag baleset vagy súlyos betegség, továbbá házastárs, élettárs, szülő és kiskorú gyermek balesete vagy súlyos betegsége, munkaviszony megszűnése (stb) esetén téríti meg az utazás árát. Az utazásképtelenség okát a megfelelő orvosi igazolásokkal együtt két napon belül jelenteni kell a biztosítónak. Részletes tájékoztató a ITT.

POGGYÁSZ- BALESET- ÉS BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS

Sok hazai turista elmulasztja megkötni indulás előtt a poggyász-, baleset- és betegségbiztosítást, pedig ezzel baj esetén nagyon sokat spórolhat a családnak. Hiszen egy pár napos külföldi kórházi kezelés több ezer EUR-ba is belekerülhet, míg az utasbiztosítás ára csak párszáz forint naponta. Orvosi vagy kórházi kezelés esetén Önnek semmit sem kell a helyszínen fizetnie, mindent a biztosító intéz a külföldi egészségügyi intézménnyel.

Horvátországi utazás esetén választható az EUB Biztosító NÍVÓ biztosítása. A NÍVÓ biztosítás összege 500 Ft/nap, a TENGERPART NÍVÓ 550 Ft/nap, ez utóbbi magában foglalja a jetski baleseteket és a strandlopást is.  Amennyiben erősebb biztosítást szeretne kötni (orvosi és mentési költségek térítése 75 000 000 Ft-ig), a TOP (700 Ft/nap) vagy a TENGERPART TOP (730 Ft/nap)  biztosítást javasoljuk. Gyerekkedvezmény 18 éves korig 50%.

HORVÁTORSZÁGRA ÉS SZLOVÉNIÁRA 10%-OS KEDVEZMÉNY JÁR A FENTI ÁRAKBÓL!

Ön kérheti, hogy mi kössük meg a biztosítását, vagy megkötheti on-line is, a honlapunkon keresztül.

SZOLGÁLTATÁS LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI

EUB utasbiztosítás


On-line biztosítás kötés

Biztosítás